Yhteistyökumppanit

Vuoden 2021 yhteistyökumppanit ovat:

~~

Fantasiapelit-logo

Kauppakatu 17, 80100 Joensuu

Asemakatu 16, 70100 Kuopio

http://www.fantasiapelit.com

Alennus Mannun Vartijat ryn jäsenille: -15 %  roolipeli- ja larppituotteista. Alennuksen saadakseen tulee jäsenen asioida suoraan liikkeen Joensuun tai Kuopion pisteessä. Voimassa oleva jäsenkortti esitetään kassalla ennen maksutapahtumaa.

Fantasiapelien valikoimaan kuuluvat erilaiset figuurit, kortti- ja lautapelit, roolipelituotteet sekä sarjakuvat ja mangat. Liikkeen valikoima vaihtelee, mutta sinne on mahdollista tilata itse noudettavaksi tuotteita, joia ei juuri kyseisellä hetkellä ole saatavilla.

~~

http://www.todellisuuspakolaiset.com

Todellisuuspakolaiset ry on hämeenlinnalainen roolipeliyhdistys, jonka kanssa Mannun Vartijat tekee yhteistyötä auttamalla pelien kirjoittamisessa sekä toimimalla avustajina. Mannun Vartijoiden jäsenet saavat alennusta Todellisuuspakolaisten järjestämistä peleistä.

~~

https://kuopionroolipelaajat.yhdistysavain.fi/

Kuopion Roolipelaajat ry (KuRo) on 2020 perustettu kuopiolainen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää pöytä- ja liveroolipelaamista Pohjois-Savon alueella. Seuraa toimintaamme Facebookissa ja Instagramissa ja liity menoon mukaan Discordissa. Mannun Vartijoiden jäsenet saavat alennusta KuRo:n järjestämistä peleistä.