Hallitus

Mannun Vartijat ry:n hallitus muodostetaan vuosittain loppuvuodesta järjestettävässä yhdistyksen kokouksessa, joka on avoin kaikille jäsenille. Jokainen jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen. Loppuvuonna valittu hallitus järjestäytyy alkuvuonna pidetyssä järjestäytymiskokouksessa. Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta ja tiedottamisesta, yhteistyöstä kaupungin ja yhteistyöyritysten kanssa sekä jäsenrekisterin ylläpidosta ja avustusten myöntämisestä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Mannun Vartijoiden toiminnasta, ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla (mannun.vartijat@gmail.com) tai tule tapaamaan meitä johonkin Mannun Vartijoiden tapahtumaan.

Vuoden 2021 hallitus:

Pekka Sottinen

1990 syntynyt kaveri. Varmaan 4 tai 7 vuotta mukana Mantujen toiminnassa ja harrastan kaikkea nörttiä boffauksesta figu- ja korttipeleihin. Muutama larppi on tullut myös tehtyä ja olen jäänyt jumiin tähän porukkaan muiden ihanien ihmisten ja kanssaharrastajien takia. Jossain vaiheessa yhdistys tarvitsi uutta verta ja siitä asti olen tehnyt vapaa-aikanani hommia Mannun Vartijat ry:n puheenjohtajana. Olen ollut tässä pestissä nyt parisen vuotta ja on ollut hauskaa järjestää ja vetää toimintaa muille samanhenkisille ihmisille. Oikeassa elämässä istun koneella ja naputtelen tilauksia. Tästä työstä saadulla rahalla mahdollistan metalli- ja muovi figuihin liittyvän akuutin addiktioni. D&D alingment: Lawful Neutral

pekka esittelykuva
 

Sebastian Schiavone

”Olen ysärin ensimmäisiä lapsia synnyttyäni 1990 lama-ajan Joensuun Rantakylään. Tarve eskapismille syntyi siis jo varhain! Aloitin pöytäroolipelaamisen ja miniatyyripelit vuosituhannen vaihteessa ja ensimmäisen larppini pelasin vuonna 2003 Mannun Vartijoiden järjestämässä harrastuksen esittelypelissä Joensuun nuorisomessuilla – ja oikeastaan siitä saakka olenkin ollut mukana Mannun toiminnassa.2000- ja 2010-luvuilla toimin Mannun hallituksessa eri pesteissä pj:stä pr-vastaavaan. Viimeiset vuodet olen toiminut Pekka Sottisen hallituksen varapj:nä. Kiinnostuksen kohteitani ovat historianelävöitys, historiallinen miekkailu, boffaus, OSR-roolipelit, vahvan narratiivin larpit, sekä Games Workshopin miniatyyripelien vanhat laitokset. Oikeassa elämässä toimin väitöskirjaa tekevänä uuden ajan alun historian tutkijana ja Dungeons & Dragons -ryhmittymiseni on Kaoottinen.”

sebs

Leenu Miikki

Olen Leenu, Mannun hallituksen sihteerinä toimiva omaleimainen ysärilapsi. Roolipeli- ja larppijuttuja olen harrastanut “vasta” vuodesta 2015, mutta näihin vuosiin olen ehtinyt ahtamaan kymmeniä larppeja ja vielä enemmän roolipelejä, yhdistystoimintaa ja muuta hassunhauskaa. Vaikka Mannun Vartijat ei se ihan eka kosketus roolipelitoimintaan ollutkaan, yhdistys on ollut osa tätä taipalettani hyvin varhaisesta vaiheesta saakka. Parhaiten minut tunnetaan yhdistyksessä pelinjohtajan paikalla istuvana tarinankertojana, jonka repertuaariin kuuluvat ainakin Doctor Who-, DnD 5e- ja uusimpana rakkautena Savage Worlds -roolipelisysteemit. Olenpa yhdistyksen nimissä muutamaa larppiakin ehtinyt pelinjohtaa. Skenen ulkopuolella teen kääntämiseen ja tulkkaukseen liittyviä juttuja, taiteilen ja rapsutan mäyräkoiraani Doraa. DnD-ryhmittymiseltäni olen kaoottinen hyvis.

Kuva: Noora Suihko
Miku Pesola

Olen Mannun Miittivastaava, joka on ollut toiminnassa mukana nyt viitisen vuotta. 2008 roolipeliharrastukseni alkoi 3. laitoksen D&D:n ja Cyberpunk 2020:n parissa, ja siitä eteenpäin olenkin sitten vetänyt roolipelejä sekä pöydän ääressä, että livemuodossa, myöskin lautapelit ovat olleet aina sydäntäni lähellä. Oikeassa elämässä olen pelisuunnittelija, sekä uskontotieteen viäntäjä. Tykkään siileistä, ja kaikista muistakin söpöistä elukoista. Alignment: Lawful, Neutral

165907628_286309522890985_6721546923355730685_n

Krista Karhukorpi

Toimin Mannun Vartijoiden hallituksessa rahastonhoitajana ja päivittelen Instagramia. Olen harrastanut pöytäroolipelaamista muistaakseni vuodesta 2013, ja ensimmäiseen larppiini osallistuin vuotta myöhemmin. Roolipeliharrastuksen ohella luen fiktiota ja pelaan keräilykorttipelejä. Muihin harrastuksiini kuuluu mm. videopelit ja teatteri. Mannun Vartijoissa olen toiminut luottopelaajana, joka lähtee mukaan niin pöytä- kuin liveroolipeleihinkin genrestä ja settingistä riippumatta, oli tarvetta sitten varapelaajalle, npc:lle tai valokuvaajalle. Olen yhtä vanha kuin edustamani yhdistys, olen siis syntynyt vuonna 1996. Mundisten maailmassa olen kemian opettajaopiskelija ja ylpeä kissanomistaja. D&D alignmenttini on lawful neutral, kallistuen vahvasti neutraaliin.

Kuva: Karoliina Kolehmainen

 Marko Piipponen

Hei! Mie olen Piipposen Marko ja toimin hallituksessa Mantujen tiedotusvastaavana. Olen larpannut vuodesta 2012 yli sadassa pelissä ja roolipelannut yli kymmenen vuoden ajan tuntien läpikotaisin monet roolipelisysteemit. Olen myös toiminut pelinjohtajana ja suurimpana pelinä olen vuonna 2016 pelinjohtanut noin 60 hengen Mannun Vartijoiden ja Todellisuuspakolaisten Witcher maailmaan sijoittuvaa larppia. Tutustuin aikanaan larppaukseen Mannun Vartijoiden kautta ja olen nyt kantamassa larppauksen ilosanoman soihtua Mannun Vartijoissa tuleville sukupolville. Harrastuksiini kuuluvat larppauksen ja ropettamisen lisäksi videopelit, musiikki, lukeminen ja erilaiset figupelit. Suosikkirope/larppimaailmani on World of Darkness niin kuin tämä larppikuvani osoittaa. Oikeassa elämässä olen suomalaiseen rikos- ja oikeushistoriaan erikoistuva historioitsija, joka on ehtinyt opiskelemaan myös oikeustieteitä. Alignmenttini on enemmän ja vähemmän edgy, mutta todella siisti Neutral Evil.

Mitro Makkonen

Minä olen hallituksen tuorein jäsen. Sisäänajopestinäni vuoden 2021 hallituksessa on hallituksen hallinnollisen toiminnan tehostaminen. Käytännössä kahta asiaa: potkin muita hallituksen jäseniä, ja jauhan purukumia. Onneksi purukumia riittää runsaasti. Lienen iäkkäin hallituksen väestä. Vuosimallini on 1986. Ensimmäisenä roolipelinäni pelasin punakantista dunkkua ala-asteella. Myöhempinä aikoina olen myös kokeillut mm. Cthulhua ja Shadowrunia. Olen myös mukana retrofiguiluhommissa. Omistan parin rykmentin verran Battletech-figuja, sekä vanhahkoja Warhamstereita. Suurena haaveenani on päästä peluuttamaan Artemis-avaruuslaivasimulaattoria ja Mechwarrioria tulevissa miiteissä. Olen kiertänyt suomalaista conikenttää ja järjestellytkin muutamaa conia. Minulla on myös aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta sieltäsuntäältä. Klassisen dunkkumoraaliteorian kontekstissa koen olevani lawful evil.